Miért legyél Hiperes?

Hiperesként mostantól még több jár neked: több exkluzív ajánlat, több készülékszolgáltatás és több törődés. Ehhez csak Hiper tarifáink valamelyikével kell rendelkezned! 

Görgess lejjebb és ismerd meg a részleteket! 
 

Találd meg az igényeidnek megfelelő Hiper tarifát!
Akár korlátlan beszélgetésről, akár korlátlan netezésről van szó.

Készülékkedvezmények

Megéri belépni a Hiperesek közé, mert Hiper tarifáinkkal sokkal több és kedvezőbb készülék ajánlatok várnak! Válogass 0 Ft-os mobilok közül, vagy vásárolj extra online kedvezménnyel!

Megnézem a mobilokat
 

 HiperCsoport

Ha már 2 vagy több Hiper tarifád van, akkor alkoss HiperCsoportot a havidíjkedvezményekért! Egymással korlátlanul, ingyen beszélhettek belföldön, és ha ketten vagytok 10%, ha hárman 15% havidíjkedvezményt kaptok. Sőt, akár 50% kedvezmény is jár 1 db, a csoportba bevont Hipernet Home+ otthoni internet előfizetésre.

Több információ
 

HiperSzülinap

Hiperesként töltött éveidet megjutalmazzuk! Szerződéskötésed évfordulóján SMS-ben értesítünk, neked pedig nincs más teendőd, mint ellátogatni a MyTelenor appba és válogatni HiperSzülinapi meglepetéseid közül! 

Több információ 
 

Készülékcsere árbeszámítással  

Cseréld le megunt készülékedet akár évente, válogass a legújabb modellek közül. Hiperesként a régi készüléked árát beszámíttathatod új készülékedébe, ha személyesen eljössz valamelyik üzletünkbe. Ha viszont online cserélsz régi készüléked árát nem tudjuk beszámítani, viszont új készülékedet online kedvezménnyel tudod megvásárolni.

Több információ  
 

 Szervizfutár 

Meghibásodott készüléked miatt nem kell tovább aggódnod! A szervizfutár érte megy, és a szervizbe szállítja helyetted, díjmentesen, a javítás idejére pedig csere készüléket is biztosítunk a számodra! 

Több információ
 

Gyorsabb kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton

Hiperesként nem kell sokat várnod, ha telefonon szeretnél tőlünk segítséget kérni. Ha a 1220-as telefonos ügyfélszolgálati vonalat hívod, a gyorsított kiszolgálás Hiperes ügyfélként automatikusan aktiválódik, így ügyintézőink a lehető legrövidebb idő alatt a segítségedre lesznek!

További információ a telefonos ügyfélszolgálatról

Még nem vagy Hiperes?
Még nem vagy telenoros, vagy nincs hiperes tarifád? Ismerd meg Hiper tarifáinkat, válassz magadnak egyet korlátlan beszélgetéssel vagy jó sok nettel. Ha az online szerződéskötést választod, a készülékre online kedvezményt is adunk!

Nézd meg kiemelt készülékajánlatainkat!
 

Minden a Hiperségről

A Telenornál Hiperesként több jár neked, mint eddig:
több exkluzív ajánlat, több készülékszolgáltatás, több törődés.

Ismerd meg az összes szolgáltatást részletesen, ami Hiperesként jár neked.

Jól jönne több exkluzív ajánlat?

Jól jönne több exkluzív ajánlat?

Készülékkedvezmény

Készülékkedvezmények

Gyere és nézd meg online ajánlatainkat: akár 0 Ft-ért elvihető készülékek

Hipercsoport

HiperCsoport

Alkoss HiperCsoportot a havidíjkedvezményekért: legalább két, azonos ügyfélszámon lévő Hiper tarifával már HiperCsoport lehettek, egymással korlátlanul beszélhettek belföldön, és 10% havidíjkedvezményt kaptok. Ha hárman vagytok, 15% kedvezmény jár. Sőt, 20% kedvezmény is jár 1 db, a csoportba bevont Hipernet Home+ otthoni internet előfizetésre. Ha 3-nál több hiperes előfizetésed van a csoportba, akkor a Hipernet Home+ csomagra 50% havidíjkedvezményt adunk. Még több Hiper tarifával még nagyobb a havidíjkedvezmény!

Több információ

Hiperszülinap

HiperSzülinap

Hiperesként eltöltött minden évfordulódat megünnepeljük! Menj fel a MyTelenor appba, és nézd meg milyen meglepetéseink vannak a számodra!

Érdekel, letöltöm az appot

Jöhet több készülékszolgáltatás?

Jöhet több készülékszolgáltatás?

Készülékcsere ár beszámítással

Készülékcsere ár beszámítással:  

Üzleteinkben: Hozd vissza régi készülékedet és mi beszámítjuk az árát az újba. Hiper előfizetőként bármikor leadhatod megunt készülékedet, melynek értékét beszámítjuk az új, általad választott készülék árába. Ha hűségidőn belül cserélsz, akkor az alábbi költségekkel még kalkulálnod kell: készülékcsere díja - mely függ attól, hogy milyen tarifacsomagod, készüléked van, illetve, hogy mikor tervezed a készülékváltást -, továbbá, ha meglévő készüléked részletfizetéssel vásároltad, úgy a csere előtt a fennmaradó összeget ki kell egyenlítened.

Mit kell ahhoz tenned, hogy visszahozhasd megunt készüléket? 

  • Legyél Hiper előfizetéses, ha még nem vagy az, térj át online itt, vagy üzleteink valamelyikében! 
  • Ellenőrizd le, hogy leadni kívánt készülékedet ugyanazon az ügyfélnéven vetted, amire a Hiper előfizetésedet is kötötted.
  • Az itt található listán keresd ki, hogy az általad leadni kívánt készüléket beszámíttathatod-e. 
  • Régi készüléked legyen visszaállítva az alap gyári beállításokra, és legyen bekapcsolt állapotban, hálózati töltőjét mindenképpen hozd magaddal.

Online: Még nem járt le a hűségidőd, de szeretnél új készüléket?  

A Telenornál online is lehetőséged van hűségidőn belül kedvezményesen új készülékre váltani, akár már 1 hónap után vagy később is, bármikor! Válassz új készüléket, majd lépj be az oldalon, és nézd meg a kikalkulált költségeket!
További részletes információkat  készülékcsere oldalon találsz, vagy ha egyből új készüléket választanál, akkor nézz körül.

Szervizfutár

Szervizfutár

Mostantól Hiperesként szervizigényedet online, az otthonod kényelméből is leadhatod, ráadásul ingyenes futárszolgálattal juthat el otthonodból a szervizbe, majd vissza hozzád. A szervizelés idejére, amennyiben kéred, cserekészüléket is biztosítunk!

Tudj meg többet a szolgáltatásról, és add le igényed!

Jól esne több törődés?

Jól esne több törődés?

Gyorsított kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton

Gyorsított kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton: 

Hiperesként ha a 1220-as telefonos ügyfélszolgálati vonalat hívod, gyorsított kiszolgálásban lesz részed, hogy a lehető leghamarabb hozzájuss a számodra szükséges információkhoz. 

További információ a telefonos ügyfélszolgálatról

Gyakran ismételt kérdések

A szolgáltatásokat minden Hiper tarifával (Hiper M Talk/Net, Hiper L, Hiper L+, és Hiper XXL) tarifával rendelkező előfizetőnk igénybe veheti.  

Köss új szerződést online, vagy üzleteink valamelyikében, vagy ha van már telenoros előfizetésed, válts hiperre online.

A Hipereseknek szóló kedvezményes készülékeket itt találod. 

A szervizfutár szolgáltatásunkat itt tudod megrendelni.

Igen, amennyiben a készüléked még garanciális időszakban van, ha viszont már azon túl, a szervizfutár szolgáltatással csak a készülék és az esetleges cserekészülék szállítását vállaljuk díjmentesen. 
 

A Hiper tarifásoknak nyújtott külön szolgáltatások igénybevételére minden olyan lakossági számlás, Hiper tarifás előfizetőnk jogosult, akik az alábbi tarifák valamelyikével rendelkeznek: Hiper M Talk, Hiper M Net, Hiper L, Hiper L+, Hiper XXL.