Miért legyél Hiperes?

 • Több 0 Ft-os készülékajánlat
 • Akár 15% havidíjkedvezény Hiper tarifákkal Hipercsoportban 
 • Díjmentes háztól-házig szervizszolgáltatás

Görgess lejjebb és ismerd meg a részleteket! 
 

Találd meg az igényeidnek megfelelő Hiper tarifát!
Akár korlátlan beszélgetésről, akár korlátlan netezésről van szó.

Okos kiegészítő kedvezmény

Lépj be a Hiper tarifások közé és élvezd a neked járó extra kedvezményeket. A MyTelenor appban a megrendelhető szolgáltatások között vár rád egy kuponkód mellyel kínálatunkban megtalálható okos kiegészítők közül mindegyiket 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg.  Fontos, hogy a kupon igénylésére évente csak egyszer van alkalmad. A kínálatunkban elérhető kiegészítők listátját itt találod.

Még több 0 Ft-os mobil:

Megéri belépni a Hiperesek közé, mert Hiper tarifáinkkal sokkal több és kedvezőbb készülék ajánlatok várnak! Válogass 0 Ft-os mobilok közül, vagy vásárolj, akár 10 000 Ft online kedvezménnyel!

Megnézem a mobilokat
 

 HiperCsoport

Alkoss HiperCsoportot a havidíjkedvezményekért! Azonos ügyfélszámon lévő Hiper tarifával a következő kedvezményekben részesülsz:

 • 10% havidíjkedvezmény két Hiper előfizetéssel
 • 15% havidíjkedvezmény három Hiper előfizetéssel
 • 50% havidíjkedvezmény Hipernet Home+ előfizetésre , ha már rendelkezel három Hiper előfizetéssel

Több információ a Hipercsoportról
 

Kedvezményes HBO GO előfizetés:

Minden Hiper előfizető olcsóbban: 1790 Ft-ért veheti igénybe az HBO GO szolgáltatást. Nézd kötöttségek nélkül az HBO tartalmait mobilon, tableten, PC-n vagy akár okostévén!

Több információ az HBO GO szolgáltatásról
 

HiperSzülinap

Hiperesként töltött éveidet megjutalmazzuk! Szerződéskötésed évfordulóján SMS-ben értesítünk, neked pedig nincs más teendőd, mint ellátogatni a MyTelenor appba és válogatni HiperSzülinapi meglepetéseid közül! 

Több információ 
 

30 napos elállás és cseregarancia

Hiperesként tovább meggondolhatod magad, mert most megvásárolt készülékedet 30 napon belül visszahozhatod, vagy cserélheted. További információ

Készülékcsere árbeszámítással  

Cseréld le megunt készülékedet akár évente, válogass a legújabb modellek közül. Hiperesként a régi készüléked árát beszámíttathatod új készülékedébe, ha személyesen eljössz valamelyik üzletünkbe. Ha viszont online cserélsz régi készüléked árát nem tudjuk beszámítani, viszont új készülékedet online kedvezménnyel tudod megvásárolni.

Több információ  

 Szervizfutár - díjmentes háztól házig

Meghibásodott készüléked miatt nem kell tovább aggódnod! A szervizfutár érte megy, és a szervizbe szállítja helyetted, díjmentesen, a javítás idejére pedig csere készüléket is biztosítunk a számodra! 

Több információ
 

Videochat-ügyfélszolgálat munkaidőn túl is

Hiperes ügyfélként kibővített elérhetőséggel 6 és 22 óra között lehetőséged van a videochat platformunkat használni, ha bármiben segítségre lenne szükséged.

További információ

Gyorsabb kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton

Hiperesként nem kell sokat várnod, ha telefonon szeretnél tőlünk segítséget kérni. Ha a 1220-as telefonos ügyfélszolgálati vonalat hívod, a gyorsított kiszolgálás Hiperes ügyfélként automatikusan aktiválódik, így ügyintézőink a lehető legrövidebb idő alatt a segítségedre lesznek!

További információ a telefonos ügyfélszolgálatról

Még nem vagy Hiperes?
Még nem vagy telenoros, vagy nincs hiperes tarifád? Ismerd meg Hiper tarifáinkat, válassz magadnak egyet korlátlan beszélgetéssel vagy jó sok nettel. Ha az online szerződéskötést választod, a készülékre online kedvezményt is adunk!

Nézd meg aktuális készülékajánlatainkat!

Megnézem

Minden a Hiperségről

A Telenornál Hiperesként több jár neked, mint eddig:
több exkluzív ajánlat, több készülékszolgáltatás, több törődés.

Ismerd meg az összes szolgáltatást részletesen, ami Hiperesként jár neked.

 

Jól jönne több exkluzív ajánlat?

Okos kiegészítők

Okos kiegészítő kedvezmény

Hiperesként minden évben egyszer lehetőséged van egy 10%-os kupon aktiválására, mely kínálatunkban elérhető okos kiegészítők megvásárlására jogosít. A kuponkódot a MyTelenor Applikációban tudod igényelni a megrendelhető szolgáltatásaid között. 

Érdekel, letöltöm az Appot

Készülékkedvezmény

Készülékkedvezmények

Válogass 0 Ft-os mobilok közül, vagy vásárolj, akár 10 000 Ft online kedvezménnyel!

Hipercsoport

HiperCsoport

Alkoss HiperCsoportot a havidíjkedvezményekért! Azonos ügyfélszámon lévő Hiper tarifával a következő kedvezményekben részesülsz:

 • 10% havidíjkedvezmény két Hiper előfizetéssel
 • 15% havidíjkedvezmény három Hiper előfizetéssel
 • 50% havidíjkedvezmény Hipernet Home+ előfizetésre , ha már rendelkezel három Hiper előfizetéssel

Több információ

Hiperszülinap

HiperSzülinap

Hiperesként eltöltött minden évfordulódat megünnepeljük! Menj fel a MyTelenor appba, és nézd meg milyen meglepetéseink vannak a számodra!

Érdekel, letöltöm az appot

Jöhet több készülékszolgáltatás?

 

30 napos cseregarancia

30 napos elállás és cseregarancia

Hiperesként új készülékedet a vásárlástól számított 30 napon belül visszahozhatod, vagy indok nélkül cserélheted. Ehhez nincs más dolgod mint üzleteink valamelyikébe behozni a készüléket. Amennyiben a kiválasztott csere készülék drágább, mint a visszahozott értéke, úgy a különbözetet átvételkor ki kell fizetni. Az alábbi feltételeknek mindenképpen teljesülnie kell, hogy igénybe vehesd:

 • az eszközt hiánytalanul, eredeti csomagolásában - tartozékaival együtt - kell visszahoznod
 • a készülék cseréjét a vásárlástól számított 30 napon belül csak egyszer van lehetőséged cserélni
 • a készüléket a rövid ideig tartó rendeltetésszerű használattal szükségszerűen együtt járó elhasználódás nyomait leszámítva sértetlenül (pl. mechanikai sérülés – karc, törés stb. – és beázás nyomai a készüléken nem találhatók meg) és működőképes állapotban kell visszahozni

További információk

Készülékcsere ár beszámítással

Készülékcsere ár beszámítással:  

Üzleteinkben: Hozd vissza régi készülékedet és mi beszámítjuk az árát az újba. Hiper előfizetőként bármikor leadhatod megunt készülékedet, melynek értékét beszámítjuk az új, általad választott készülék árába. Ha hűségidőn belül cserélsz, akkor az alábbi költségekkel még kalkulálnod kell: készülékcsere díja - mely függ attól, hogy milyen tarifacsomagod, készüléked van, illetve, hogy mikor tervezed a készülékváltást -, továbbá, ha meglévő készüléked részletfizetéssel vásároltad, úgy a csere előtt a fennmaradó összeget ki kell egyenlítened.

Mit kell ahhoz tenned, hogy visszahozhasd megunt készüléket? 

 • Legyél Hiper előfizetéses, ha még nem vagy az, térj át online itt, vagy üzleteink valamelyikében! 
 • Ellenőrizd le, hogy leadni kívánt készülékedet ugyanazon az ügyfélnéven vetted, amire a Hiper előfizetésedet is kötötted.
 • Az itt található listán keresd ki, hogy az általad leadni kívánt készüléket beszámíttathatod-e. 
 • Régi készüléked legyen visszaállítva az alap gyári beállításokra, és legyen bekapcsolt állapotban, hálózati töltőjét mindenképpen hozd magaddal.

Online: Még nem járt le a hűségidőd, de szeretnél új készüléket?  

A Telenornál online is lehetőséged van hűségidőn belül kedvezményesen új készülékre váltani, akár már 1 hónap után vagy később is, bármikor! Válassz új készüléket, majd lépj be az oldalon, és nézd meg a kikalkulált költségeket!
További részletes információkat  készülékcsere oldalon találsz, vagy ha egyből új készüléket választanál, akkor nézz körül.

Szervizfutár

Szervizfutár

Mostantól Hiperesként szervizigényedet online, az otthonod kényelméből is leadhatod, ráadásul ingyenes futárszolgálattal juthat el otthonodból a szervizbe, majd vissza hozzád. A szervizelés idejére, amennyiben kéred, cserekészüléket is biztosítunk!

Tudj meg többet a szolgáltatásról, és add le igényed!

Jól esne több törődés?

Jól esne több törődés?

 

VideoChat hipereseknek

Videochat-ügyfélszolgálat munkaidőn túl is

Hiper tarifásként kibővített időtartammal, munkaidőn (8:00-17:30) túl is elérhető számodra a videochat. Egészen 6-22 óráig várnak ügyintézőink, ha bármiben elakadnál. További információkat a videochat szolgáltatásról itt találsz. 

Gyorsított kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton

Gyorsított kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton: 

Hiperesként ha a 1220-as telefonos ügyfélszolgálati vonalat hívod, gyorsított kiszolgálásban lesz részed, hogy a lehető leghamarabb hozzájuss a számodra szükséges információkhoz. 

További információ a telefonos ügyfélszolgálatról

Gyakran ismételt kérdések

A szolgáltatásokat minden Hiper tarifával (Hiper M Talk/Net Yes!, Hiper M Talk/Net, Hiper L, Hiper L+, és Hiper XXL) tarifával rendelkező előfizetőnk igénybe veheti.  

Köss új szerződést online, vagy üzleteink valamelyikében, vagy ha van már telenoros előfizetésed, válts hiperre online.

A Hipereseknek szóló kedvezményes készülékeket itt találod. 

A szervizfutár szolgáltatásunkat itt tudod megrendelni.

Igen, amennyiben a készüléked még garanciális időszakban van, ha viszont már azon túl, a szervizfutár szolgáltatással csak a készülék és az esetleges cserekészülék szállítását vállaljuk díjmentesen. 
 

Az okoseszközre vonatkozó 10%-os promókódot a MyTelenor appban azon belül is a megrendelhető szolgáltatásaidnál tudod igényelni. Évente csak egy promókód igényelhető. Beváltani csak a Telenor ügyfélszolgálati pontokon lehet. Üzletkereső

30 napos elállás és cseregarancia igénybevétele és feltételei:

Hiperesként, ha a szerződéskötést követő 30 napon belül meggondolod magad, lehetőséged van a megvásárolt készüléket visszahozni, vagy egy másikra cserélni. Ehhez azonban néhány feltételnek teljesülnie kell:

 • az eszközt hiánytalanul, eredeti csomagolásában - tartozékaival együtt - kell visszahoznod
 • a készülék cseréjét a vásárlástól számított 30 napon belül csak egyszer van lehetőséged cserélni
 • a készüléket a rövid ideig tartó rendeltetésszerű használattal szükségszerűen együtt járó elhasználódás nyomait leszámítva sértetlenül (pl. mechanikai sérülés – karc, törés stb. – és beázás nyomai a készüléken nem találhatók meg) és működőképes állapotban kell visszahozni

További információk a 30 napos elállásról itt.

A Hiper tarifásoknak nyújtott külön szolgáltatások igénybevételére minden olyan lakossági számlás, Hiper tarifás előfizetőnk jogosult, akik az alábbi tarifák valamelyikével rendelkeznek: , Hiper M Net Yes!, Hiper M Talk, Hiper M Net, Hiper L, Hiper L+, Hiper XXL.