Vásárolj a Play Áruházban alkalmazásokat a Telenor számlád egyenlegére

Google Play alkalmazások vásárlása Telenor előfizetésselVásárold meg 2019. augusztus 1 és 9 között kedvenc alkalmazásaidat a Google Play Áruházban mert hatalmas leértékelések várnak!

A Google Play™ egy virtuális áruház, amely több százezer Android operációs rendszerre tervezett ingyenes és fizetős alkalmazást kínál számos kategóriában, a játékoktól kezdve, a produktivitást, zenehallgatást, utazást, sportolást vagy navigációt támogató megoldásokon keresztül a népszerű közösségi alkalmazásokig.
A folyamatosan frissülő és bővülő kínálatban biztos megtalálhatod kedvenceidet.
Lépj be most és böngéssz az alkalmazások között!

Google Play Áruház

 

TOVÁBB A GOOGLE PLAY-RE > 


Előnyei

 Kényelmes

Telenoros számlád vagy kártyás előfizetésed (hitelkereted vagy feltöltött univerzális egyenleged) terhére, bankártya megadása nélkül vásárolhatsz a Google Play-en.

 Gyors

Egy alkalommal szükséges regisztrálni a számlázási adataidat, a további vásárlásaidnál már nem lesz hosszadalmas fizetési folyamat.

 Egyszerű

Vásárlásaid összegét levonjuk feltöltött univerzális egyenlegedből, vagy utólag, havi számládban jelenik meg.

 Hasznos

Nemcsak a gyártó által feltöltött alkalmazásokat használhatod, hanem tetszésed szerint tölthetsz készülékedre további appokat, játékokat, eszközöket.


Hogyan tudsz vásárolni?

Nagyon egyszerűen. Első alkalommal pár számlázási adatot regisztrálni kell, de a továbbiakban erre sem lesz szükség.

Válaszd ki az alkalmazást!

Válaszd a Telenor számlám megterhelése opciót!

1. Lépj be az Áruházba és válaszd ki az alkalmazást!
2. A következő lépésben fogadd el a feltételeket.

3. A Fizetési beállításoknál válaszd a Telenor számlám megterhelése opciót.
4. Hagyd jóvá a vásárlást.

Válaszd az Ellenérték beszedésének  engedélyezése opciót!

Fogadd el a fizetést!

5. Válaszd az Ellenérték beszedésének 
engedélyezése opciót.
6. Add meg a számlázási adataidat.

7. Fogadd el a fizetést, hogy a kedvezményt érvényesíteni tudjuk!
8. Töltsd le az alkalmazást, nyisd meg, és már használhatod is.

Hasznos alkalmazások:

MyTelenor app

A MyTelenor díjmentes alkalmazással mobilodon intézheted az előfizetéseddel kapcsolatos ügyeket egyszerűen, online. Egyenleget tölthetsz fel, befizetheted a számládat, adatjegyeket, roaming csomagokat vásárolhatsz.   Töltsd le!
Bővebb infó az appról 


Telenor Wallet

A Telenor Wallet díjmentes alkalmazásunkkal könnyedén fizetheted parkolásodat, autópálya-matricát,  lottót vehetsz, ráadásul ráérsz később, a telefonszámláddal kifizetni! Ha regisztrálod bankkártyádat, akkor biztonságosan használhatod online vásárlás során is.   Töltsd le!
Bővebb infó az appról 


MyContacts

A díjmentes My Contacts alkalmazással egyszerűen mentheted át a telefonszámokat, névjegyeket, e-mail címeket egyik telefonból a másikba. Szerkesztheted, törölheted, újakat vihetsz fel kényelmesen, a nagyképernyős, webes felület segítségével.   Töltsd le! 
Bővebb infó az appról 


MyTV

Tévézz, nézz filmeket, sorozatokat, hírműsorokat a mobilodon vagy tableteden a MyTV-vel. Tedd ki nagyképernyőre - laptopra vagy TV-re. Kedvező havi előfizetési díjért a TV csatornák mellett a Videótár filmjeit, gyermekműsorokat, sőt, az HBO GO sikersorozatait is nézheted.   Töltsd le!
Bővebb infó a MyTV szolgáltatásról


További információk:
 

A szolgáltatás Telenor számlás és kártyás előfizetők számára érhető el - amennyiben MobilVásárlás vagy emelt díjas szolgáltatások igénybevételére alkalmas hitelkerettel és/vagy univerzális egyenleggel rendelkeznek. A szolgáltatás M2M-kártyával nem működik, ATR-partnerek számára nem elérhető.

A Google, a Google Play és az Android a Google Inc. védjegyei. Az Android robot a Google által elvégzett és megosztott munka alapján lett reprodukálva vagy módosítva, és a Creative Commons 3.0 forrásmegjelölési licenc vonatkozik rá. Google Play és az Android a Google Inc. védjegyei.