Banner fesztivál landing

Mutatjuk, hogy jó lesz a nyár neked és a mobilodnak is!


Készen állsz? Mert a Hipernet igen! ツ
 


Évente több száz fesztiválon, nagyobb rendezvényen készülünk a megnövekedett hálózati igény kiszolgálására, a meglévő bázisállomások kapacitásának átmeneti bővítésével vagy ideiglenes mobil állomások telepítésével. Az év kiemelt időszaka a nyári szezon. A legnagyobb fesztiválokon átlagosan napi szinten akár 50-60 ezer ember is megfordul. Nem csak a gyors le- hanem a feltöltési sebességre is gondolunk, hiszen a közösségi média alkalmazásokkal egyre többen élő videóval is közvetítitek élményeiteket.


 

  • 2018-ban például a Balaton Sound fesztiválon mért adatforgalom meghaladta a közeli – és lélekszámban hasonló méretű – Kaposvár adatforgalmát. Sopron teljes Hipernet-forgalmához képest annak 60%-át érték el a VOLT Fesztivált látogató telenorosok. 

  • A fesztiválok idején a roaming forgalom is jelentősen megnő: 2018-ban a Szigeten az esti órákban a roaming 2G-n meghaladta a honos ügyfelek forgalmát, míg 3G technológián pontosan dupla annyi volt a roaming forgalom, mint a hazai forgalom.

  • Míg a Sziget Fesztiválon – ahol a felhasználók nagyobb területen, jóval elszórtabban mozognak – idén 17 ponton helyezünk el kisebb-nagyobb rádióadókat, addig a kisebb területre sok bulizót összpontosító Balaton Sound esetében – a nyárra eleve felfejlesztett hálózati lefedettségén túl – 7 további ideiglenes bázisállomást létesítünk.

Event map

2018-as magyarországi események, nagyságuk jelölésével, ahol hálózati megerősítést végeztünk

Olvasd el a témában írt sajtóközleményünket!
 

Arról már hallottál, hogy kártyás ügyfeleinknek nyáron dupla adag Hipernetet adunk? 
 

Telenor dupla kártyás ajánlatInkább számlás? Ha új számlás előfizetésben gondolkozol, neked is jár a dupla Hipernet!

 

Dupla adat számlás ajánlat TelenorKötelező fesztiváltippjeink

1. Tipp: Tartalék energia

Ne felejtsd el, milyen hasznos tud lenni a telefonod zseblámpa funkciója akkor, amikor hajnal kettő körül próbálsz előszedni egy pulcsit a sátrad mélyéről, vagy nem találod a kiesett fülbit a fűben. Tölts csutkára 2 powerbanket, hogy ne maradj mobil nélkül a rázós helyzetekben sem, illetve, hogy minden fontos pillanatot meg tudj örökíteni.

Fesztivál szelfi

2. Kötelező: Tisztaság fél egészség

Többszáz, vagy többezer emberrel egy kis területre zárva erősen megnövekszik az elkapható betegségek száma, még akkor is, ha elkerülöd a ToiToi szekciót. Hosszútávú tartózkodás esetén kulcsfontosságú lehet egy jó kézfertőtlenítő vagy nedves törlőkendő használata. 

3. Kellék: Egy jó bluetooth hangszóró

A fesztivált már a vonaton vagy a kocsiban elkezdenéd? Vagy inkább a saját teraszodon tartanál minifesztet, csak olyan zenékkel, amiket szeretsz, és a tömeget is elkerülnéd? Egyik esetben sem jön rosszul a speciális nanotechnológiás felületkezelési eljárással készült JBL, amely mindennek ellenáll: víznek, homoknak, pornak; csak a jó zenéknek nem. 

Telenor Wallet karkötő
Telenor Wallet karkötő

Ugyanúgy fizethetsz vele, mint a PayPass bankkártyáddal!

1 999 Ft

Érdekel

4. Tipp: Mobilbiztonság

Nem tudjuk, milyen kalandokat tervezel pontosan, de érdemes bebiztosítani a telefonodat egy strapabíró ütésálló tokkal és/vagy karcálló fóliával. Így kompromisszummentesen bulizhatsz. 

5. Kötelező: Ne szívják a véredet!

Az idei évben elmaradhatatlan fesztiválkelléknek minősül a szúnyog- és rovarriasztó, de hogy a természetnek is jó legyen, válassz egy gyógynövényes vagy biomárkát!

JBL FLIP4 Bluetooth hangszóró
JBL FLIP4 Bluetooth hangszóró

Kiváló hangzás.
Ellenáll víznek, homoknak, pornak.

34 191 Ft

Érdekel


 

6. Tipp: Extra net 

Akár te töltöd fel, akár a többiekét nézed, ha egész nap pörgeted a sztorikat, szükség lesz pár extra gigára is betárazva. Szerencsére ehhez pár kattintással hozzájutsz a MyTelenor appban is, így nem kell előre készülnöd. Csatlakozz a Hipernetre…

Töltsd le a MyTelenor appot, és rendelj mobilnetet egyszerűen, csak pár kattintással!

Töltsd le a MyTelenor appot, és rendelj mobilnetet egyszerűen, csak pár kattintással!