Közösségi szerepvállalás

Felelős vállalatként kötelezettségünknek tekintjük, hogy aktív szerepet vállaljunk a helyi környezetünkben. Vállalatunknál immár hagyománnyá vált olyan közösségi programok szervezése, amelyek lehetőséget nyújtanak a munkavállalóink számára, hogy közösen tegyenek valami hasznosat környezetünkért és társadalmunkért, annak egy-egy segítségre szoruló csoportjáért. Hagyományosan nagyszabású vállalati önkéntes programok lebonyolításával, illetve jótékonysági süteményvásár szervezésével vállalunk e téren aktív szerepet.

TeddOda!

Az évek során már négyszer szerveztük meg vállalati önkéntes programsorozatunkat, a TeddOda! Napot. A részletekről itt olvashat.

Süteményvásár

Süteményvásár

A házon belül megrendezett karácsonyi jótékonysági süteményvásár minden alkalommal mozgósítja a munkavállalóinkat. Ezen az eseményen kollégáink saját készítésű süteményeiket árulják a Telenor Házban. A vásár kedvezményezettje minden évben más jótékonysági szervezet. Ezen programokkal nem csak a társadalmunk és a környezetünk érdekében tehetünk valami hasznosat, de színes és szemléletformáló közösségi élményt nyújthatunk munkavállalóink számára is.

  • 2015-ben a Gyermekkor Alapítvány számára gyűjtöttük, akik a Madarász Utca Gyermekkórház és Rendelőintézet működését támogatják.
  • 2014-ben a Piros Orr Bohócdoktorok munkáját támogattuk.
  • 2013-ban a Heim Pál Gyermekkórház számára gyűjtöttünk, amely az összegyűlt összeget a szintén a Telenor által adományozott szünetmentes áramforrás és a hozzá tartozó akkumulátorok telepítésére fordította.
  • 2012-ben a Csalogány Alapítvány számára adtuk át az összegyűjtött összeget, akik középsúlyos értelmi fogyatékos és halmozottan sérült (mozgássérült, autista, Down- szindrómás) gyermek oktatásával, nevelésével, fejlesztésével foglalkoznak.
  • 2011-ben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot segítették az első rendhagyó karácsonyi összefogással a Telenor munkatársai, akik a rászoruló törökbálinti gyerekek ünnepét is emlékezetessé tették.