Jelentés

Jelentéstételi rendszerünk

A Telenor Magyarország Zrt. 2006. óta minden évre vonatkozóan ad ki vállalati felelősségvállalási vagy fenntarthatósági jelentést, ami a vállalat gazdasági, környezeti és társadalmi teljesítményét hivatott bemutatni. Társaságunk a jelentéseket 2008. óta a Global Reporting Initiative (GRI)[1]  nemzetközi keretrendszer alapján publikálja. 2014-es jelentésünk a GRI 4. generációs szabványa alapján készült, és 2015. végén jelent meg.

A GRI jelentéstételi keretrendszer a legszélesebb körben elfogadott és használt vállalati fenntarthatósági és felelősségvállalási jelentéskészítési szabvány. Bővebb információk a GRI honlapján olvashatók.

A jelentésben közölt információk az éves pénzügyi beszámolónkra, anyavállalatunk számára készített nem pénzügyi jelentésünkre, hatóság felé benyújtott környezetvédelmi bevallásokra, belső szabályzatainkra, irányelveinkre, illetve a társaságon belüli adatszolgáltatási rendszerünkre támaszkodnak.

Az adatok és az információk megbízhatóságát szakértői és felsővezetői ellenőrzés biztosítja. A jelentés összeállítása során kiemelten kezeljük az információk teljességét, az adatok pontosságát, aktualitását és megbízhatóságát, valamint nagy hangsúlyt fektetünk az összehasonlíthatóságra, a fenntarthatósági összefüggések bemutatására, illetve a külső és belső érintettek bevonására.

Amennyiben kérdése, javaslata lenne fenntarthatósági jelentésünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a fenntarthatosag@telenor.hu e-mail címen.

[1] Globális Jelentéstételi Kezdeményezés
A GRI jelentéstételi keretrendszer a legszélesebb körben elfogadott és használt vállalati fenntarthatósági és felelősségvállalási jelentéskészítési szabvány - bővebb információk a GRI honlapján olvashatók.