Innováció

Innovációs platform bevezetése

A telekommunikáció szakértőjeként tudjuk, hogy a fejlődés alapja az innováció. Az új ötletek összegyűjtése, felülvizsgálata és megvalósítása elengedhetetlen ahhoz, hogy magas színvonalon tudjunk megfelelni ügyfeleink folyamatosan növekvő elvárásainak. 2013-ban az innovatív ötletek felkutatását és megvalósítását segítő rendszert, úgynevezett innovációs platformot vezettünk be, melynek célja, hogy a Telenor munkatársai közösen olyan új értéket teremtsenek az ügyfelek számára, amely eddig feltáratlan volt a szervezetben. A folyamatokat a divízióinkon átívelő úgynevezett Innovation Team felügyeli és koordinálja. Az 5 fős kereszt-funkcionális csapat a teljes szervezetet képviseli. Ha a Telenoron belül bárkinek támad egy ötlete, megoszthatja azt a vállalat valamennyi munkatársával. Ha az ötlet elnyeri a cég tetszését, projektté válik és megvalósításra kerül. Fontos, hogy a beküldött ötleteknek harmonizálniuk kell a Telenor üzleti céljaival és stratégiájával.

Ha a Telenor egyik szervezeti egységének egy létező probléma megoldására van szüksége, bevonhat ehhez csoportokat, szervezeti egységeket, és egy virtuális brainstormingon keresztül találhat megoldást a felmerült nehézségre. 

Új korszak a szórakozásban

A mobiltechnológia fejlődése új távlatokat nyit a szórakoztatásban. A Telenor Deezer zenei szolgáltatásának bevezetését követően 2013-ban televíziós streaming szolgáltatást indított el Telenor MyTV márkanéven, amely bárhol és bármikor lehetővé teszi az ügyfelek számára a magas színvonalú, jogtiszta, lekérhető (on-demand) tartalomfogyasztást. A Telenor ügyfelei akár négy eszközön (okostelefonon, táblagépen és laptopon) is igénybe vehetik a szolgáltatást. Büszkék vagyunk a MyTV-re, amely a maga nemében egyedülálló és kifejezetten a magyar piacra fejlesztett szolgáltatás. Színvonalas tartalmat, ezen belül is kiemelten a legnevesebb tartalomgyártók műsorait kínáljuk az ügyfeleknek. A visszajelzéseik alapján folyamatosan bővítjük majd az elérhető tévéműsorok és filmek körét.