Szolgáltatásaink


A Telenor célja, hogy a mobilkommunikáció lehetőségeit kihasználva olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleinek, amelyek megkönnyítik a kapcsolattartást és innovatív jellegüknél, valamint mérsékelten negatív társadalmi és környezeti hatásaiknál fogva hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez.

Hisszük, hogy a mobilkommunikáció egyszerre lehet a gazdaság katalizátora és a társadalmi fejlődés fontos összetevője.

Társaságunk mobil hang és adat alapú szolgáltatások biztosításával foglalkozik. Míg korábban a „mobilszolgáltatás” jelentős részét a hang alapú és SMS szolgáltatások tették ki, mára egyre nagyobb teret nyernek a mobil adatforgalmat biztosító megoldások. Az internet elérését különböző mobileszközök segítségével, például okostelefonon vagy a számítógépeken, laptopokon használható mobilinternet révén biztosítjuk.
Tarifacsomagjainkhoz, ajánlatainkhoz a legtöbb esetben kedvezményesen kínálunk mobileszközöket, amelyek között éppúgy megtalálhatók a legalapvetőbb igényeket kielégítő készülékek, mint az okostelefonok, táblagépek és laptopok.

A minden eddiginél gyorsabb mobilinternet a szabadság élményét kínálja minden előfizetőnk számára. Ügyfeleink életében egyre fontosabb szerepet játszik a folyamatos online kapcsolat. Szolgáltatásaink segítségével csaknem bárhol és bármikor elérhetőek a világhálón található információk. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb és leggyorsabb mobilinternet-hozzáférést biztosítsuk számukra, infrastruktúránkat folyamatosan fejlesztjük. 

A folyamatos fejlesztéseknek, az országos sávszélesség és a mobilnet-lefedettség növelésének köszönhetően 2013 októberében a Telenor ügyfelei először tapasztalhatták meg a 150 Mbps 20 névleges maximális sebességű Hipernet 4G szolgáltatást, amely a vezetékes internet teljes körű kiváltására is alkalmas.

Mindezek mellett folyamatosan bővítjük az előfizetőink számára elérhető újdonságok körét. Új tartalomszolgáltatásaink többek között forradalmasítják az online zenehallgatást, és egyben megteremtik a zeneszámok legális forrásból történő beszerzésének alapjait. Tévés és filmes streaming szolgáltatásunk révén pedig immár mobilról, táblagépről, notebookról és asztali PC[2]-ről is elérhető számos televízió csatorna műsora, valamint számos érdekes hazai és nemzetközi film és sorozat, így ügyfeleink bárhol, bármikor hozzáférhetnek a szórakoztató tartalmakhoz. Ezen felül Telenor MyCard és Telenor MyWallet bevezetése révén pénzügyi támogató megoldásokat is biztosítunk ügyfeleinknek.

Az üzleti szegmens életét pedig egyebek mellett felhő alapú informatikai megoldásaink tehetik könnyebbé. Nagy hangsúlyt fektetünk mindezeken túl az úgynevezett M2M megoldások (gépek közötti kommunikáció) adta lehetőségek kiaknázására a közlekedésinformatika, a biztonságtechnika és az egészségügy területén egyaránt. Szolgáltatásainkról részletesebben tájékozódhat honlapunkon.