Szolgáltatásaink

For English version please visit this page!

A Telenor célja, hogy a mobilkommunikáció lehetőségeit kihasználva olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleinek, amelyek megkönnyítik a kapcsolattartást és innovatív jellegüknél, valamint mérsékelten negatív társadalmi és környezeti hatásaiknál fogva hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez.

Hisszük, hogy a mobilkommunikáció egyszerre lehet a gazdaság katalizátora és a társadalmi fejlődés fontos összetevője.

Társaságunk mobil hang és adat alapú szolgáltatások biztosításával foglalkozik. Míg korábban a „mobilszolgáltatás” jelentős részét a hang alapú és SMS szolgáltatások tették ki, mára egyre nagyobb teret nyernek a mobil adatforgalmat biztosító megoldások. Az internet elérését különböző mobileszközök segítségével, például okostelefonon vagy a számítógépeken, laptopokon használható mobilinternet révén biztosítjuk.
Tarifacsomagjainkhoz, ajánlatainkhoz a legtöbb esetben kedvezményesen kínálunk mobileszközöket, amelyek között éppúgy megtalálhatók a legalapvetőbb igényeket kielégítő készülékek, mint az okostelefonok, táblagépek és laptopok.

A minden eddiginél gyorsabb mobilinternet a szabadság élményét kínálja minden előfizetőnk számára. Ügyfeleink életében egyre fontosabb szerepet játszik a folyamatos online kapcsolat. Szolgáltatásaink segítségével csaknem bárhol és bármikor elérhetőek a világhálón található információk. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb és leggyorsabb mobilinternet-hozzáférést biztosítsuk számukra, infrastruktúránkat folyamatosan fejlesztjük.