Alkoss HiperCsoportot a 10-20-50% kedvezményért!


Két, azonos ügyfélszámon lévő Hiper tarifával már HiperCsoport lehettek, egymással korlátlanul beszélhettek belföldön és 10% havidíjkedvezményt kaptok.  Sőt, 20% kedvezmény is jár 1 db, a csoportba bevont Hipernet Home+ otthoni internet előfizetésre.  Még több Hiper tarifával még nagyobb a havidíjkedvezmény és további előfizetések is bevonhatók a csoportba.

HiperCsoport - Hiper tarifa

 

HiperCsoport - csoporton belül 0 Ft

 

HiperCsoport - Home+ tarifa

Fontos tudnivalók a HiperCsoportról!
 

HiperCsoport - alkoss ikon


Alapíts HiperCsoportot!


Már 2 db hűségidőben és azonos ügyfélszámon lévő, aktív Hiper előfizetéssel alapíthattok
csoportot. Egy előfizető neve alatt egy HiperCsoport lehet. A későbbiekben bevonható további Hiper vagy Telenor számlás, Hello KártyásTelenor Mini és 1 db  Hipernet Home+ otthoni internet előfizetés is a csoportba.
 

HiperCsoport - emberek ikon


Hányan lehettek csoporttagok?

Összesen 6 db előfizetés vonható be egy HiperCsoportba, amelyek közül min. kettőnek Hiper tarifának kell lennie. Hipernet Home + otthoni internet előfizetésből 1 db, Hello Kártyás tarifából további 3 db vonható még be. 


 

HiperCsoport - pipa ikon


Meddig élnek a kedvezmények?


A bevonás pillanatában a számlás előfizetéseknek hűségben, aktív státuszban kell lenniük. A HiperCsoport egészen addig fennmarad, amíg legalább 2 aktív státuszú Hiper előfizetés be van vonva. Ha a csoportban lévő Hiper előfizetések száma 2 alá csökken, a csoport automatikusan megszűnik.

HiperCsoport - SIM ikon


Hello Kártyások

Hello Kártyás előfizetőket is be lehet vonni a HiperCsoportba, maximum 3-at.  Ehhez a kártyásoknak el kell fogadniuk a HiperCsoportban lévő bármely
számlás előfizetés meghívását és elegendő egyenleggel kell rendelkezniük az első, 1390 Ft-os időszaki díj levonásához. A csoporttagokra vonatkozó hatos limit Hello Kártyásokra nem vonatkozik. 

HiperCsoport - végtelen ikon

 

Korlátlan 0 Ft-os beszélgetés

Minden csoporttag 0 Ft-os percdíjért beszélhet egymással belföldön. A bevont Hello Kártyás tarifák 1390 Ft /30 nap díjért használhatják a csoporton belüli korlátlan beszélgetés opciót. A Telenor Mini tarifa havi 100 perc indított és korlátlan fogadott hívás erejéig vehet részt a csoportban. 

HiperCsoport -Wifi ikon

 

Otthoni internet

Egy HiperCsoportba 1 db Hipernet Home+ előfizetés vonható be a havidíjkedvezményért. A kedvezmény lehet 20% vagy 50% is, ez csak attól függ, hogy hány Hiper tarifa van a csoportban. Az előfizető további Hipernet Home+ előfizetésekkel is rendelkezhet, de ezeket nem fogja tudni bevonni és nem kap rájuk havidíjkedvezményt.
 

 

Az ajánlat 2019. november 19-től visszavonásig érvényes.
Egy ügyfélszám csak egy HiperCsoporttal rendelkezhet, továbbá más csoporton belüli 0 Ft-os beszélgetés kedvezménnyel nem vonható össze. A havidíjkedvezmény mértékét a számlazáráskor a csoportba bevont Hiper előfizetések száma határozza meg, és ez alapján a kedvezmény a teljes kiszámlázott havidíjra érvényes. Nem szükséges az egy ügyfélszám alatt lévő összes előfizetés bevonása.
.


 

Gyakran feltett kérdések

HiperCsoport azonos ügyfélszámon lévő előfizetésekből hozható létre. Így először az előfizetéseket azonos ügyfélszámra, számlázási azonosítóra kell átíratni. Ebben az esetben az átírás költségeit elengedjük. Az átírást személyesen, bármelyik Telenor üzletben intézheted.  Fontos tudni, hogy HiperCsoportba csak aktív státuszú, hűségben lévő Hiper vagy Telenor számlás előfizetések vonhatók be, a csoportalapítónak Hiper előfizetéssel kell rendelkeznie. Összesen 6 db előfizetés vonható be egy HiperCsoportba, amelyek közül min. kettőnek Hiper tarifának kell lennie. Hipernet Home + otthoni internet előfizetésből 1 db, Hello Kártyás tarifából további 3 db vonható még be. 

Nem, automatikusan egyetlen előfizetés sem kerül be a csoportba. Ahogy a csoportalapítást, úgy további tagok hozzáadását is neked kell kérned üzletünkben személyesen vagy ha eleve ugyanarra az ügyfélazonosítóra került az új előfizetés, akkor kérj online visszahívást és kollégánk elintézni neked az összevonást.

Nem szükséges. Az előfizetésekhez különböző számlafizetőket és számlázási címeket is megadhattok, csak az ügyfélszámnak kell egyeznie minden előfizetésen.

A HiperCsoport addig nem szűnik meg, ameddig van legalább két olyan tagja, amely aktív státuszú Hiper tarifacsomaggal rendelkezik.

A HiperCsoport addig nem szűnik meg, ameddig van legalább két olyan tagja, amely aktív státuszú Hiper tarifacsomaggal rendelkezik. Amennyiben az előfizetés megszüntetésével csak egy Hiper tarifacsomaggal rendelkező előfizetés marad a csoportban – függetlenül attól, hogy más tarifával rendelkező számlás előfizetés, vagy esetleg Hipernet Home, illetve kártyás előfizetés is tagja a csoportnak – a HiperCsoport automatikusan megszüntetésre kerül.

Nem történik semmi. A hűség csak a csoportalapítás és csoporthoz való csatlakozás feltétele, a csoport későbbi működését akkor sem befolyásolja, ha lejár.

A HiperCsoport addig nem szűnik meg, ameddig van legalább két olyan aktív státuszban lévő tagja, amely Hiper tarifacsomaggal rendelkezik. Azonban a havidíjkedvezmény mértékét a számlazáráskor a csoportban lévő Hiper előfizetések száma határozza meg. Ez alapján számolódik a kedvezmény a teljes kiszámlázott havidíjra.

A két szolgáltatás nem lehet egyszerre aktív egy adott előfizetésen. Amennyiben HiperCsoportot szeretnél rendelni, meg kell szüntetni a Családi csomag szolgáltatást, utána hozható létre a HiperCsoport.