Töltsd le ingyenes alkalmazásainkat és használd a sok hasznos funkciót. 

Az alkalmazások letöltése és használata rendkívül egyszerű. A letöltés csekély (8-20 MB) adatforgalommal jár, de WiFi igénybevételével ingyenesen megoldható, az alkalmazás további használata belföldön díjmentes, adatforgalommal nem jár. Külföldi használat során a tarifacsomagod szerinti adatkeretedet fogyasztja.


MyTelenor app


MyTelenor App

Intézd ügyeidet könnyedén bárhol és bármikor a teljesen megújult MyTelenor alkalmazással.  A MyTelenorral könnyedén és egyszerűen éred el egyenleg- vagy számlainformációdat, könnyedén be tudod fizetni számládat, fel tudod tölteni saját vagy bármely Telenoros ismerősöd kártyáját, bármikor vehetsz magadnak extra adatot, megrendelheted digitális szolgáltatásainkat és igénybe veheted egyedi ajánlataidat!  A MyTelenor alkalmazás használata nem csökkenti a felhasználható adatod mennyiségét.
Az alkalmazást keresd az előre telepített alkalmazások között vagy töltsd le most.

       


Telenor Wallet


Telenor Wallet

Parkolj, lottózz, köss utasbiztosítást és élvezd a többi kényelmi szolgáltatást.
A Telenor Wallet nem más, mint egy virtuális pénztárca, mellyel egy gombnyomásra vannak tőled a korábban SMS-kódokkal vásárolt szolgáltatások, mint parkolójegy, autópályamatrica, lottó, vagy utazási balesetbiztosítás.
Parkolódíjat fizethetsz anélkül, hogy keresgélni kellene melyik parkolózónában állsz, hiszen telefonod GPS támogatását felhasználva ez azonnal látható. A parkolást így az autóból is elintézheted, ha például zuhog az eső, vagy távolról meghosszabbíthatod, ha tovább tart az ügyintézés, mint tervezted.
A Telenor Wallettel végzett vásárlásoknak nincs felára az SMS-ben történő vásárláshoz képest, mégis lényegesen gyorsabb és egyszerűbb.
Töltsd le most a Telenor Wallet appot.


MyContacts


MyContacts

Költöztesd névjegyzéked néhány kattintással az új telefonodba.
Az applikáció segítségével egyszerűen, pár perc alatt szinkronizálhatod a korábbi készülékedről névjegyzéked a felhőbe, onnan pedig az újra. A telefonkönyvben tárolt számok, e-mail címek néhány kattintást követően már meg is jelenhetnek az új telefonodon. Töltsd le a régi telefonra az appot, indítsd el a telefonszámok feltöltését, majd az új telefonodon az appba való belépést követően indítsd el a telefonszámok letöltését.
Az alkalmazás gyors, egyszerű megoldás akkor is, ha Androidról iOS-re vagy iOS-ről Androidra történik a szinkronizáció.
Az új telefonon az appot keresd az előretelepített alkalmazások között, vagy töltsd le most.


 


fsecure_logo

 
F-Secure Safe

Biztonságos internet minden eszközön. Védd személyes adataidat, tartsd az eszközeidet biztonságban a vírusok különböző típusaitól.
A SAFE az F-Secure egyszerűen kezelhető internet biztonsági szolgáltatása, aminek fő előnye, hogy több eszközre is telepíthető (legyen az mobiltelefon, táblagép, laptop vagy asztali számítógép), használata nem lassítja le a készülékek működését. Csatlakozz bármely wifi hálózathoz veszélyek nélkül, intézd banki pénzügyeidet teljes biztonságban az F-Secure SAFE segítségével.  Regisztrálj az ingyenes próbaverzióra.