SIM kártya adatok

Add meg a telefonszámot és a SIM kártya ICC számát!

ICC: 1234 5600 0780 Telefonszám: 06 20 000 0000

*a kép illusztráció

Add meg a telefonszámot és a SIM kártya ICC számát!

0620
ICC
Kedves Ügyfelünk! A Telenor Kártyás SIM kártyákat továbbra is a Telenor Kártyás tarifára aktiválhatod, a megadott feltételekkel (19 Ft-os perc és SMS díj bármely időszakban, bármely hálózatba). Amennyiben a SIM kártya csomagoláson az szerepel, hogy a kártyát 2020.04.08. után Hello Kártyás tarifacsomagra tudod aktiválni, úgy azt kérjük, hogy hagyd figyelmen kívül.

Dupla adatot adunk, ha online aktiválsz!
Aktiválás után, az utolsó lépésben válassz egy megújuló tarifát és megduplázzuk az adatmennyiséged!
Ajánlatunk 2019.10.10-től visszavonásig érvényes. A dupla adat felhasználható az aktiválástól számított 60 napig belföldön, valamint az EU és a roaming 1-es díjzóna országaiban.

 

  • A SIM kártya aktiválásának folytatásához kérjük, készítsd elő a következő okmányok egyikét: személyazonosító igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél.
  • A kártyát saját nevedre aktiválni csak 14. életéved betöltése után tudod. 
  • A jelen regisztrációval egyidejűleg nyilatkozol arról is, hogy az itt szereplő hívószámmal együtt a tulajdonodban álló összes ilyen feltöltőkártyás hívószámok NEM haladják meg a 10 darabot. Amennyiben a limit mégis túllépésre kerül, úgy a hívószámot azonnal megszüntetjük.
  • (ENG) If you are a foreign customer, for registration please visit one of our stores.

Segítség a kitöltéshez

A SIM kártyához kapcsolódó telefonszámot megtalálod a SIM kártyán. A mezőben a 06 20 utáni 7 számjegyet kell beírnod.

Az ICC szám a telefonszámhoz kapcsolódó technikai szám, amit a SIM kártyán feltüntetünk. A mezőben ezt a 12 jegyű számsort kell beírnod.

Hibás telefonszám vagy ICC szám! hibaüzenet esetén kérjük, ellenőrizd a mezőbe beírt telefonszámot és ICC számot és kattints a Tovább gombra.