SIM kártya adatok

Add meg a telefonszámot és a SIM kártya ICC számát!

ICC: 1234 5600 0780 Telefonszám: 06 20 000 0000

*a kép illusztráció

Add meg a telefonszámot és a SIM kártya ICC számát!

0620
ICC

Dupla adatot adunk, ha online aktiválsz!

Aktiválás után, az utolsó lépésben válassz egy megújuló szolgáltatást és megduplázzuk az adatmennyiséged! Hello 1 GB megújuló net csomagunkat választva most 1 GB helyett 2 GB hipernetet kapsz. *

 A SIM kártya aktiválásának folytatásához kérjük, készítsd elő a következő okmányok egyikét: személyazonosító igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél. **


*Ajánlatunk 2019.10.10-től visszavonásig érvényes. A dupla adat felhasználható az aktiválástól számított 60 napig belföldön, valamint az EU és a roaming 1-es díjzóna országaiban. Az aktiválásról SMS-ben értesítünk. 
**A kártyát saját nevedre aktiválni csak 14. életéved betöltése után tudod. 
A jelen regisztrációval egyidejűleg nyilatkozol arról is, hogy az itt szereplő hívószámmal együtt a tulajdonodban álló összes ilyen feltöltőkártyás hívószámok NEM haladják meg a 10 darabot. Amennyiben a limit mégis túllépésre kerül, úgy a hívószámot azonnal megszüntetjük.
 

Segítség a kitöltéshez

Az ICC szám a telefonszámhoz kapcsolódó technikai szám, amit a SIM kártyán feltüntetünk. A mezőben ezt a 12 jegyű számsort kell beírnod.

Hibás telefonszám vagy ICC szám! hibaüzenet esetén kérjük, ellenőrizd a mezőbe beírt telefonszámot és ICC számot és kattints a Tovább gombra.


(ENG) If you are a foreign customer, for registration please visit one of our stores. 


Expressz csomagra tudsz szerződést kötni a 171-es hívószámon, a 3-mas menüpont alatt is, kollégáink segítségével.