Bónusz Program

Hűséges előfizetőinknek időről időre egyedi ajánlatokat nyújtunk. Személyes ajánlatodat a velünk töltött évek száma, átlagos havi költésed és használati szokásaid alapján állítjuk össze.

Lépj be a MyTelenor-ba, a Telenor online ügyfélszolgálati oldalára és nézd meg, mit ajánlunk neked.

Belépés


Lejárt a hűségszerződésed? Vagy hamarosan le fog járni?

Kedvezményes készülékajánlatok várnak. Nézz körül és válassz új mobilt meglévő előfizetésedhez!  
Szerződésedet meghosszabbíthatod jelenlegi tarifáddal, de választhatsz kedvezőbb új tarifáink közül is. Ha magasabb havidíjú tarifát választasz, jóval kedvezőbb áron veheted meg új készülékedet, akár rugalmas részletfizetéssel is.

Jelentkezz be a Telenor weboldalán akár egyszeri SMS jelszóval (azzal a hívószámmal, amelyikre a bónusz ajánlatot szeretnéd érvényesíteni), hogy egyedi áraidat, ajánlataidat megtekinthesd és még kedvezőbben vásárolhass készüléket.
 

Még nem járt le a hűséged?

Ha még nem járt le a készülékhűséged, de mégis új készüléket szeretnél, élhetsz a Készülékcsere lehetőséggel. Ebben az esetben meg kell fizetned a készülék árába foglalt támogatás még hátralévő, arányos részét és választhatsz új mobilt kedvezményesen jelenlegi előfizetésedre. További részletek, a Készülékcsere oldalon.
 

Miért előnyös online vásárolni?

  • Extra online kedvezmény kizárólag netshopos rendelés esetén 
  • Ajándék tartozék és kiegészítő akciók
  • 14 napig kicserélheted készüléked
  • Szélesebb kínálat, csak online elérhető készülékek, színvariánsok
  • Ingyenes kiszállítás belföldön
     

A Bónusz Program igénybevételének feltétele, hogy az Előfizető ne rendelkezzen lejárt számlatartozással.
Számlatartozásod rendezheted egyszerűen online ügyfélszolgálatunkon, a MyTelenor mobilalkalmazásban vagy ATM-en keresztül, helyszíni befizetéssel, illetve csekken, átutalással, csoportos beszedéssel is.
Személyes ügyintézés esetén vidd magaddal a befizetésről szóló igazolást, hogy rendszereinkben regisztrálásra kerüljön. Az ajánlat igénybevételére online, a Telenor üzletekben, Telenor Partner üzleteinkben, illetve telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül is van lehetőség.
A Bónusz Program keretében egyes kedvezmények hűségnyilatkozattal vehetők igénybe.
A kedvezmény igénybevételére az Előfizető jogosult, a kedvezmény nem ruházható át, hiszen azzal az egyes előfizetők irántunk való hűségét kívánjuk jutalmazni.