Elektronikus számla

Váltson díjmentes elektronikus számlára, és 1000 Ft-ot jóváírunk következő havi számlájából!

Rendelje meg az elektronikus számla szolgáltatást, és a következő havi számlája végösszegéből egyszeri, bruttó 1000 Ft jóváírást kap. A sikeres megrendelésről minden esetben e-mailben visszaigazolást küldünk. Az ajánlat 2014. február 3-tól visszavonásig érvényes!

Az Elektronikus számla szolgáltatással aktuális számlájáról e-mailben küldünk értesítést, amelyet azonnal megtekinthet elektronikus formában.

Az e-számla előnyei

 • Egyenértékű a papírszámlával. Az elektronikus formában elkészült számlák ugyanolyan hiteles számlának minősülnek, mint a postai úton kiküldött papírszámla, hivatalos ügyek intézéséhez ugyanúgy felhasználhatóak.
 • Gyors és megbízható. A számlák a kiállításuk után azonnal rendelkezésre állnak, érkezésükről e-mailben küldünk értesítést. A lementett elektronikus számlák bármikor visszakereshetőek 8 évre visszamenően.
 • Elektronikus szolgáltatás, interneten keresztül bárhonnan hozzáférhető.
 • Környezetbarát megoldás, hiszen nem használunk fel papírt a számlák nyomtatásához, nem küldünk postai csekket sem. Ezáltal minden, elektronikus számla szolgáltatásunkra előfizető ügyfelünk hozzájárul környezetünk védelmehez.

Egyszerűsítsen, váltson Elektronikus számlára!

Belépés / megrendelés

Igénybevételi feltételek

A szolgáltatás díjmentes, amelyet számlás és új generációs kártyás ügyfeleink is megrendelhetnek:

 • MyTelenor internetes ügyfélszolgálaton: a Telefonszámok / Számlainformációk és befizetés menüpontban
 • Telefonos ügyfélszolgálaton: 1220
 • Telenor értékesítési pontokon

Kényelmes számlabefizetés

Ha az elektronikus számlát választja, elkerüli a csekkes postai sorbanállást. Töltse a megtakarított időt egyéb hasznos ügyek intézésével, a befizetést pedig intéze az alábbi módok egyikével kényelmesen, időtakarékosan:

 • banki átutalással,
 • csoportos beszedési megbízással,
 • MasterCard Mobile-lal (részletek itt),
 • MyTelenor internetes ügyfélszolgálaton keresztül bankkártyás fizetéssel.

Az elektronikus számla könyvelésével kapcsolatos bővebb információ a Nemzeti Adó- és Vámhivatal oldalán található.

SMS értesítés a havi számláról

Szeretne SMS-ben értesítést kapni a havi számlával kapcsolatos eseményekről? Rendelje meg a díjmentes Számlaértesítő SMS szolgáltatást, amellyel SMS-ben kap értesítést a számla kiállításakor és a fizetési határidő lejárta előtt 5 nappal.

A szolgáltatás havidíja 0 Ft.

A szolgáltatást Elektronikus számla szolgáltatással rendelkező számlás és új generációs kártyás ügyfeleink rendelhetik meg illetve mondhatják le a MyTelenor internetes ügyfélszolgálaton.

A bruttó 1000 Ft-os jóváírási ajánlat sikeres elektronikus számla megrendelés esetén kizárólag egyéni (lakossági), vagy egyéni előfizetőként történő kezelést kérő előfizetőkre, valamint kisvállalkozói ajánlat keretében 1-14 előfizetéssel rendelkező üzleti előfizetőkre vonatkozik. Az ajánlat Start, All-In, Business All-In és Business Team tarifacsomagok esetén nem érvényes, mivel ezen tarifacsomagok havidíja e-Komfort csomaggal történő igénybevétel esetén már eleve tartalmaz havidíjkedvezményt az elektronikus számla miatt.

További részletek az Általános Szerződési Feltételekben.