Szabadabb kommunikáció, mobilabb életstílus, bővülő lehetőségek

Az egyszerűbb kommunikáció és a mobilabb életstílus kiteljesítése jegyében állította össze friss termékpalettáját a Telenor.

A szolgáltató 2011. február 15-től komplex ajánlattal jelentkezik, amelyben az androidos készülékek széles választéka mellett már netbookot és tabletet is kínál. A magyarországi mobilszolgáltatók között elsőként a Telenornál kapható majd az LG felsőkategóriás androidos okostelefonja, az Optimus 2X is.

A legújabb technológiáknak köszönhetően olyan, a kommunikációt segítő eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek használatával mindennapjaink rugalmasabbá, könnyebben szervezhetővé válnak. Egy netbookal például otthonunkon vagy munkahelyünkön kívül is kényelmesen elvégezhetjük sürgős munkánkat, okostelefonunk vagy táblagépünk segítségével útközben is intézhetjük ügyeinket, e-mailezhetünk, csatlakozhatunk kedvenc közösségi oldalainkhoz.

„Az okostelefonok és a táblagépek, illetve az ezekhez kapcsolódó alkalmazások látványos fejlődése számtalan lehetőséget nyit meg a felhasználók előtt, s egy olyan új mobil életstílus elterjedéséhez járul hozzá, mely jelentősen megkönnyíti és egyben színesebbé teszi mindennapjainkat a munkában és a magánéletben egyaránt. A mi küldetésünk, hogy ezeket az új lehetőségeket mielőbb elérhetővé tegyük előfizetőink számára, ehhez pedig megfelelő készülékekre van szükség. E cél érdekében egy olyan termékpalettát mutatunk most be, amelyen mindenki megtalálja a számára legideálisabb mobilkommunikációs eszközt, legyen szó akár okostelefonról, netbookról vagy tabletről.” – mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A Boston Consulting Group kutatása szerint 2020-ra Magyarországon mintegy 5,7 millió előfizető, azaz a háztartások 91 és a cégek 96 százaléka rendelkezik majd internet-hozzáféréssel. Ezek 54 százaléka vezeték nélküli technológia lesz.[1] Az okostelefonon, laptopon és netbookon internetezők száma tehát dinamikusan növekszik, a Telenor célja pedig, hogy jelenlegi és új ügyfelei szintén részesei lehessenek ennek a trendnek. A szolgáltató február 15-től kedvező netbook és táblagép ajánlattal, kéthetente pedig újabb androidos okostelefonokkal jelentkezik.

• A Telenor portfóliójának újdonsága, a könnyű, strapabíró és okos Samsung N145 netbook Flexi Plus vagy Internet Prémium mobilinternet csomaggal, illetve költség- és kamatmentes részletfizetéssel, kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással már bruttó 6 490 forint kezdőrészlettel kapható. A hosszú, akár kilencórányi akkumulátoridejű, karcálló készülék fekete és fehér színben, tükröződésmentes LED-képernyővel érhető el, teljes ára részletfizetés nélkül bruttó 42 490 forint. Az ajánlat azok számára is kedvező lehet, akik nem szeretnének magas áron új asztali számítógépet vásárolni, vagy a netbook meglévő otthoni számítógépünk hasznos kiegészítője is lehet.
  • Akciós áron lesz elérhető a 8 megapixeles beépített kamerás HTC Desire HD, illetve az érintőképernyős Samsung Galaxy Ace. A kéthetes akciós periódusokban Samsung Galaxy S, LG Optimus One és ZTE Blade készülékek is vásárolhatók, illetve a hazai szolgáltatók között először a Telenornál lesz kapható az első duplamagos processzorral működő szupergyors LG Optimus 2X. A Telenor által kínált androidos okostelefonokat a szolgáltató azoknak ajánlja, akik mobiljukon is szeretnék maximálisan kihasználni az internet élményét.
  • A táblagépek rajongói mostantól kedvező, 12 havi kamat- és költségmentes részletfizetési lehetőséggel is megvásárolhatják a héthüvelykes, újgenerációs Samsung Galaxy Tab-et. A készülék Flexi Plus vagy Internet Prémium mobilinternet csomaggal 14990 Ft-os kezdőrészlettel, kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással vásárolható meg. A héthüvelykes, újgenerációs táblagép összetett funkciói (e-mail, videóhívás, közösségi oldalak, multimédia, stb.) forradalmasítják a felhasználói élményt.

A Telenor mostani legújabb készülékportfóliójával valamint az ügyfelek típusaira és szokásaira szabott mobilinternet ajánlataival segíti a felhasználókat abban, hogy mindenki az igényeinek és pénztárcájának megfelelően kapcsolódhasson a világhálóhoz.

[1] http://www.telenor.hu/digitalis-magyarorszag/magyarorszag2020

2011.02.14.

Belépés

Egyszeri SMS-kóddal:

Add meg a telefonszámod és SMS-ben küldünk egy megerősítő kódot.

vagy