Boldog születésnapot, djuice!

2004.11.19.
Fergeteges ünnepi buli, djuice Xtra klubtagoknak

A Pannon GSM önálló márkája, a djuice egy éve, 2003 novemberében hozott új színt és pezsgést a hazai mobil életbe. A jeles évforduló örömére a hagyományos előfizetéseknél sokrétűbb, merészebb és újszerűbb djuice zártkörű party-t szervezett a djuice Xtra klub tagjai számára.

Az óbudai Home Disco este kilenctől várta azokat az előfizetőket, akik a www.djuice.hu honlapon regisztrálva már beléptek a djuice Xtra izgalmas világába. Közülük ötszáz szerencsés párt látott vendégül a djuice, akik este tíz órától Bárány Attila, Lauer, Jován és a New York-i DJ Zazadze zenéire pöröghettek. Pihenésképpen tánc-, koktél- és lézershow-ban gyönyörködhettek a meghívottak, valamint megismerhették a Replay legfrissebb kollekcióját.

Egy ilyen jeles ünnepről mindenki kedvencei, a djuice Arcok sem hiányozhattak. A buli kedvéért utazott haza Olaszországból Oroszlán Szonja, Kamarás Iván pedig vidéki fellépésről érkezett, hogy Szabó Győzővel hármasban felejthetetlenné tegyék a djuice első születésnapját. A hangulatot ingyenes koktélok, valamint hatalmas nyeremények fokozták: a jelen levő szerencsések legszerencsésebbjei 13 Replay utalvánnyal, illetve 100 darab, djuice kártyás csomagba foglalt Sony Ericsson K500i mobiltelefonnal gazdagabban térhettek nyugovóra hajnali három után.