Hipernet tarifák

Hipernet tarifaajánlatunk 2 év tarifamegtartással:

Hipernet Light
Havidíj 3 090 Ft
Megrendelés online, ingyenes kiszállítással belföldön  
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön 3 GB
Modem ár 0 Ft
Elméleti maximális letöltési / feltöltési sebesség (A tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keretig) 5 MBit/s
1 MBit/s
Havi Extra Kedvezmény keret kiegészítő szolgáltatásokra 300 Ft extra kedvezmény keret
Hipernet Active
Havidíj 3 990 Ft
Megrendelés online, ingyenes kiszállítással belföldön Megnézem
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön 5 GB
Modem ár 0 Ft
Elméleti maximális letöltési / feltöltési sebesség (A tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keretig) 10 MBit/s
2 MBit/s
Havi Extra Kedvezmény keret kiegészítő szolgáltatásokra 1300 Ft extra kedvezmény keret
Hipernet Medium
Havidíj 4 990 Ft
Megrendelés online, ingyenes kiszállítással belföldön Megveszem
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön 10 GB
Modem ár 0 Ft
LTE modem!
Elméleti maximális letöltési / feltöltési sebesség (A tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keretig) 30 MBit/s
5 MBit/s
Havi Extra Kedvezmény keret kiegészítő szolgáltatásokra 2300 Ft extra kedvezmény keret
Hipernet Heavy
Havidíj 6 990 Ft
Megrendelés online, ingyenes kiszállítással belföldön Megveszem
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön 15 GB
Modem ár 0 Ft
LTE modem!
Elméleti maximális letöltési / feltöltési sebesség (A tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keretig) 60 MBit/s
10 MBit/s
Havi Extra Kedvezmény keret kiegészítő szolgáltatásokra 3400 Ft extra kedvezmény keret
Hipernet Pro
Havidíj 8 990 Ft
Megrendelés online, ingyenes kiszállítással belföldön Megveszem
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön 30 GB
Modem ár 0 Ft
LTE modem!
Elméleti maximális letöltési / feltöltési sebesség (A tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keretig) 150 MBit/s
20 MBit/s
Havi Extra Kedvezmény keret kiegészítő szolgáltatásokra 4100 Ft extra kedvezmény keret

A Hipernet Medium, Heavy és Pro csomagokat LTE-képes modemmel kínáljuk, amellyel az LTE-lefedett területeken a nagy sávszélességet igénylő szolgáltatások is elérhetőek az eddigi leggyorsabb adatátvitelnek köszönhetően.

A 4G/LTE hálózat kizárólag Hipernet Medium, Hipernet Heavy és Hipernet Pro tarifacsomagokkal, 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe. Az aktuális hálózati lefedettségről az üzletekben kapható pontos tájékoztatás.

Ajánlatunk új Hipernet előfizetéssel, valamint Bónusz Programban 2 éves tarifamegtartással érvényes. A tarifacsomagok Telenor hűség nélkül, illetve 1 éves hűséggel is elérhetőek, ebben az esetben a havi Extra kedvezménykeret nem biztosított, valamint a modemek ára eltér a 2 éves ajánlatokétól. Ezen feltételekről, és a modemek díjairól érdeklődj az üzletekben, és Telefonos ügyfélszolgálatunkon: 1220.

A vásárláskor meg kell fizetni az első hónap havidíjának részletét (bruttó 990 Ft-ot), ami nem kerül visszatérítésre, abban az esetben sem, ha az előfizető él a visszavételi garancia lehetőségével.

Az ajánlat más kedvezményes ajánlattal nem vonható össze.

Minden új, 2 éves határozott idejű szerződéssel megvásárolt Hipernet tarifacsomag Extra Kedvezmény keretet tartalmaz, melynek összegét kiegészítő szolgáltatásokra költheted, így tarifacsomagodat igényeid szerint alakíthatod!

Döntsd el Te, hogy mi legyen a tarifacsomagodban! Válassz kiegészítő szolgáltatásokat Extra Kedvezmény keretedből!

Korlátlan böngészés és e-mail

A szolgáltatás megrendelésével az e-mailezés és böngészés az adatforgalmi keret felhasználása után is lassítás nélkül, korlátlanul tovább használható belföldön. Korlátlan forgalomtípusba tartoznak belföldön a képi és szöveges tartalmak böngészése, valamint az e-mailezés.

1 490 Ft

Deezer

A Deezer Zene szolgáltatással belföldön hozzáférést kapsz a több, mint 20 millió dalból álló zenei adatbázishoz és zenét tudsz hallgatni akár menet közben, offline módban is okostelefonodon, laptopodon, táblagépeden. Kiválaszthatod kedvenc zenéidet, lejátszási listákat állíthatsz össze.

További részletek

1 390 Ft

Netpajzs

A Telenor Net Pajzs internetbiztonsági szolgáltatás használatával a számítógépeden, illetve laptopodon tárolt fontos személyes adataid, dokumentumaid biztonságban tudhatóak az internetes támadásokkal szemben az előfizetés időtartama alatt. A Telenor Net Pajzs vírus - és kémszoftver elleni védelmet, valamint tűzfalat biztosít.

További részletek

790 Ft

100 GB éjszakai adatforgalom

Bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 0 óra és reggel 8 óra között,az adott számlázási ciklus végéig.

990 Ft

Az Extra Kedvezmény keret csak a megrendelt szolgáltatásokra használható fel, nem vihető át a következő hónapra. Csak 2 éves tarifahűség aláírása esetén és a 24. hónap végéig érvényes. A megrendelt Extra Szolgáltatások a határozott idő lejárta után is aktívak maradnak, azonban az Extra Kedvezmény keret legfeljebb a határozott idő végéig vehető igénybe, így a határozott idő lejárta után az Extra Szolgáltatás(ok) után a mindenkori ÁSZF szerinti díjat kell megfizetni.

Amennyiben az Extra Kedvezmény keretednél magasabb összegű kiegészítő szolgáltatást választasz, a különbözetet a havidíjjal együtt számlázzuk.

Ha több adatmennyiségre van szükséged, vásárolhatsz kiegészítő adatjegyeket , amelyekkel 1, 4 vagy akár 10 GB-tal is tovább növelheted adatforgalmi keretedet az adott számlázási ciklusban! A kiegészítő eseti díjas Extra adatjegyek díjaira az Extra Kedvezmény keret kedvezménye nem használható fel.

Az új Hipernet csomagok és a kiegészítő szolgáltatások megrendelhetők:

Elérhető sebességre vonatkozó információk:

A Hipernet tarifacsomagokkal elérhető elméleti maximális sebesség egy névleges érték, amely az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének függvénye. A garantált sebességről, valamint a kínált sávszélességről az Általános Szerződési Feltételek 4. számú mellékletének 2. pontja rendelkezik.
A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a tarifacsomagba foglalt maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi, a Telenor hálózatán keresztül történő használat esetén érvényes. A havidíjba foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség 32/32 kbps, a túlforgalmazási díj belföldön 0 Ft.

A minőségi mutató jogszabály szerinti meghatározása:

Kínált sávszélesség: a Szolgáltató által az internet-hozzáférési szolgáltatás nyújtása során az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban elérhető, a szolgáltatáshoz rendelt adatátviteli sebesség felső elméleti határa, a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján, Mbit/s-ban megadva.
Az adott tarifacsomaghoz, kiegészítő szolgáltatáshoz tartozó kínált sávszélesség a fent megjelölt táblázatban foglalt értékektől egyes esetekben eltérhet (pl. belföldön mobil internet túlforgalmazási díjat nem tartalmazó tarifacsomagoknál, a tarifacsomagban foglalt havi adatmennyiség elhasználása esetén érvényesülő forgalom lassításnál), melyről információ a Díjszabásban (ÁSZF 1/A. és 1/B. mellékletek) az érintett tarifacsomag, valamint kiegészítő szolgáltatás leírásában található.
A kínált sávszélesség elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége.
Garantált sebesség: az internet hozzáférési szolgáltatáshoz rendelt a Szolgáltató által az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján teljesíteni vállalt legkisebb adatátviteli sebesség, Mbit/s-ban megadva. A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s.