All-In tarifacsomagok

Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-Komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

Havidíjban foglalt kedvezmények Havidíj Percdíj Tarifacsomagba foglalt adatforgalom Legmagasabb kínált sávszélesség le- és feltöltésre SMS díj
Készülék-
vásárlás
nélkül
Készülék-
vásárlás
esetén
All-In S (XS kategória):
Korlátlan beszélgetés 1 telenoros kedvenc számmal
és 150 díjmentes perc bárkivel
4 490 Ft
Megrendelem
5 490 Ft
Készüléket választok
150 percig díjmentes,
utána 40Ft
300 MB
Még több net
Adatmegosztás
10 / 2 Mbit/s 40 Ft
All-In M (S kategória):
Korlátlan beszélgetés hálózaton belül és 180 díjmentes perc hálózaton kívül 5 990 Ft
Megrendelem
Telenor Próbával
érdekel
7 490 Ft
Készüléket választok
hálózaton kívül: 180 percig díjmentes,
utána 40Ft
500 MB
Még több net
Adatmegosztás
30GB adatcsomag

 
10 / 2 Mbit/s 40 Ft
All-In L (L kategória):
Korlátlan beszélgetés és SMS 9 990 Ft
Megrendelem
Telenor Próbával
érdekel
13 990 Ft
Készüléket választok
0 Ft 500 MB
Még több net
Adatmegosztás
30GB adatcsomag

 
150 / 20 Mbit/s 0 Ft
All-In XL (XXL kategória):
Korlátlan beszélgetés és SMS, havidíjmentes Deezer Premium+ 17 990 Ft

 
17 990 Ft
Készüléket választok
0 Ft 2 GB
Még több net
Adatmegosztás
• 30GB adatcsomag
150 / 20 Mbit/s 0 Ft
Start (XXS kategória):
80 díjmentes perc 3190 Ft

 
3 190 Ft
Készüléket választok
80 percig díjmentes,
utána 40Ft
200 MB
Még több net
Adatmegosztás
10 / 2 Mbit/s 40 Ft

A tarifacsomagokra vonatkozó ajánlat visszavonásig érvényes, új egyéni számlás előfizetésként történő vásárlás, vagy Bónusz Program igénybevétele esetén, belföldi, normál célú felhasználásra, készülékvásárlással vagy készülékvásárlás nélküli konstrukcióban, e-Komfort csomaggal, 2 év tarifamegtartással. A tarifacsomagok havidíjában foglalt korlátlan percek és SMS üzenetek kizárólag belföldi, normál díjas hívások, SMS üzenetek esetén érvényesek. A normál felhasználás feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza.

Kérdésed van? Megrendelnéd?

Kérj visszahívást!

Most dupla adatkeret 6 hónapig!

Most dupla adatkeret 6 hónapig!

Új okostelefon vásárlása esetén, adatot tartalmazó tarifádban megduplázzuk az adatkeretet.
MEGNÉZEM
„Dupla adatkeret 6 hónapig” promóciós ajánlatunk 2014. november 13. és 2015. február 4. között érvényes, készülékvásárlással egybekötött új Telenor lakossági számlás, adatot tartalmazó hangelőfizetés esetén vagy Bónusz Programban. A dupla adatkeret az aktiválástól számított 6 hónapon át használható fel, a 7. hónaptól a tarifacsomagban foglalt adatkeret mennyisége áll újra az előfizető rendelkezésre. További információ: 1220

Szeretnél még több netet?

Növeld meg a keretedet plusz adatmennyiség vásárlásával!

  Okostelefonhoz Ár
(Túlhasználati díj)
Szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiség Megrendelés
EGYSZERI DÍJAS - Ha elfogyott a neted
Extra 100MB 990 Ft / megrendelés
(0 Ft)
100 MB / megrendelés Küldd SMS-ben az EXTRA100 kódot a 1750-es számra
Extra 500MB 1490 Ft / megrendelés
(0 Ft)
500 MB / megrendelés Küldd SMS-ben az EXTRA500 kódot a 1750-es számra
HAVIDÍJAS - Ha minden hónapban még több netet szeretnél
500 MB

• hűség nélkül: 1990 Ft/hó
• 1 év szolgáltatáshűség
  esetén: 1490 Ft/hó

(0 Ft)
500 MB / hó Küldd SMS-ben az 500MB vagy 500MB1EV kódot a 1750-es számra
Telenor Próbával érdekel
1GB +
Deezer Zene

• hűség nélkül: 2490 Ft/hó
• 1 év szolgáltatáshűség
  esetén: 1990 Ft/hó

(0 Ft)
1 GB / hó Küldd SMS-ben az 1GBZENE vagy 1GBZENE1EV kódot a 1750-es számra
2GB +
Deezer Zene

• hűség nélkül: 2990 Ft/hó
• 1 év szolgáltatáshűség
  esetén: 2490 Ft/hó

(0 Ft)
2 GB / hó Küldd SMS-ben az 2GBZENE vagy 2GBZENE1EV kódot a 1750-es számra!
Telenor Próbával érdekel

Az egyszeri díjas adatjegyeket és az 1GB + Deezer Zene és 2GB + Deezer Zene havidíjas csomagokat a Start és All-In tarifádhoz rendelheted meg, amennyiben meg szeretnéd növelni a havidíjadban foglalt belföldi, egyéb forgalomtípusra használt adatmennyiséget egy adott számlázási ciklusban. A havidíjas kiegészítő adatcsomagokkal, a bennük foglalt adatmennyiségen túl, az All-In M, All-In S és Start tarifacsomaggal is elérhető a 4G/LTE hálózatunk, melyet 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen veheted igénybe, a 4G/LTE hálózat elérése ugyanakkor nem növeli a tarifacsomagban meghatározott legmagasabb kínált sávszélességet. Az All-In L és XL tarifacsomagok a 4G/LTE hálózat elérését önmagukban lehetővé teszik.

Megrendeléssel kapcsolatos információkért látogass el az alábbi oldalra:
www.telenor.hu/mobil/adat

Kiegészítő 30GB adatcsomag:

Havidíj Forgalmi díj belföldön a forgalmi keret túllépése esetén Havidíjban foglalt belföldi adatforgalmi keret Hálózati hozzáférés
8 990 Ft 0 Ft 30 GB 4G/LTE

A 30 GB adatcsomag forgalmi díja belföldön a forgalmi keret túllépése esetén: 0 Ft, a hálózati hozzáférés: 4G/LTE, a legmagasabb kínált le- és feltöltési sebesség: 150 Mbit/s, és 20 Mbit/s.

A kiegészítő adatcsomagok kizárólag belföldi adatforgalomra érvényesek. A kiegészítő adatcsomagok forgalmi kerete a tarifában foglalt belföldi forgalmi kereten felül értendő. Az adatmennyiség elfogyását követően az adatforgalmazás lassításra kerül max. 32/32 kb/s le- és feltöltési sebességre. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik. A forgalom mérésének egysége 0,01 MB, számlázás a megkezdett 0,01 MB-os egységekben történik. A havidíjban foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, valamint kizárólag belföldön, a Telenor Magyarország hálózatán belül használható fel.

A tarifacsomagokkal elérhető elméleti maximális sebesség egy névleges érték, amely az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének függvénye. A garantált sebességről, valamint a kínált sávszélességről az Általános Szerződési Feltételek 4. számú mellékletének 2. pontja rendelkezik.

30 GB kiegészítő adatcsomag ajánlatunk visszavonásig érvényes. A tarifacsomagot Telenor lakossági és üzleti előfizetők vehetik igénybe új előfizetés vásárlásakor, illetve hűségszerződés lejártakor a Bónusz Program személyesen történő igénybevétele esetén. 


Az e-Komfort csomag feltételei:

  1. Megrendeled az Elektronikus számla szolgáltatást.
    Az elektronikus számla szolgáltatás megrendelése nem automatikus, Neked kell megrendelned! Mi az az E-számla és hogyan tudom megrendelni?
  2. A számládat a következő fizetési módok valamelyikével egyenlíted ki: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl. MyTelenor, MasterCard Mobile alkalmazás) keresztül belföldi kibocsátású, internet vásárlásra alkalmas bankkártyával, ATM bank automatán keresztül, Telenor üzletekeben történő készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel.
  3. A számládat a számlán feltüntetett fizetési határidőig befizeted.

Amennyiben nem teljesíted az e-Komfort csomag feltételeit, abban az esetben a következő havi számládon kiterhelésre kerül az e-Komfort csomag nem teljesítésének díja, amely:

  • Start tarifacsomag esetén: 300 Ft
  • All-In S, All-In M, All-In L, All-In XL tarifacsomagok esetén: 1000 Ft

1 telenoros kedvenc szám:

Az All-In S tarifacsomag magában foglalja 1 megadott telenoros szám korlátlan hívását belföldön. Ezt a számot 30 naponként egyszer módosíthatod, díjmentesen: a MyTelenoron, a Telefonos Ügyfélszolgálaton (1220) vagy üzleteinkben.

Deezer
Az All-In XL tarifacsomag a "Deezer" márkanevű zeneszolgáltatásához biztosít Deezer Premium+ hozzáférési jogosultságot. Az aktív előfizetéssel/tarifacsomaggal a különböző tartalmakhoz való hozzáférési jogosultságot vásárolod meg. A tarifacsomag dedikált Deezer Zene adatmennyiséget nem tartalmaz. A zene irányú belföldi forgalmazás – ahogy minden egyéb belföldi irányú GPRS használat – a tarifacsomagba (illetve megrendelt adatszolgáltatásba) épített adatmennyiséget csökkenti. A tarifacsomag aktiválását követően az igénybevételhez a Blogmusik Deezer márkanevű internetes oldalon regisztráció (felhasználói fiók létrehozása) és a Telenor előfizetés hívószáma, valamint a létrehozott fiók társítása szükséges, melynek során a vonatkozó végfelhasználói feltételeket az Előfizető köteles elfogadni. A tarifacsomag aktiválását követően a regisztráció és társítás az Előfizető felelőssége. A regisztrációt a www.telenor.hu/zene címen elérhető leírás szerint kell elvégezni. A Telenor kizárólag a távközlési szolgáltatásért tartozik felelősséggel, a Deezer által nyújtott szolgáltatásért nem felel.
> Tudj meg többet a Deezerről!

Adatforgalmi tudnivalók
> Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat
Az adatmennyiség elfogyását követően az adatforgalmazás lassításra kerül max. 32/32 kb/s le- és feltöltési sebességre. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik. A forgalom mérésének egysége 0,01 MB, számlázás a megkezdett 0,01 MB-os egységekben történik. A havidíjban foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, valamint kizárólag belföldön, a Telenor Magyarország hálózatán belül használható fel. Le/feltöltési irányban a legmagasabb kínált sávszélesség tarifánként eltér (lásd fenti táblázat), a garantált sebesség a mobil technológia sajátosságaira tekintettel 0 Mbit/s. A minőségi mutatókra vonatkozó részletes szabályok az ÁSZF 4.sz mellékletében találhatóak. A Hipernet 4G hálózat 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe. Az aktuális hálózati lefedettségről az üzletekben kapható pontos tájékoztatás.

A visszahíváshoz kérjük,
add meg adataidat!

Adataid megkaptuk, köszönjük.
Munkatársunk hamarosan visszahív.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

További információ

!
!
!

Belépés

Egyszeri SMS-kóddal:

Add meg a telefonszámod és SMS-ben küldünk egy megerősítő kódot.

vagy

Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. sütiket (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról itt tájékozódhat. Amennyiben a süti használatát nem engedélyezi, úgy kérjük, végezze el a szükséges beállításokat a számítógépe böngészőjében.
Bővebb információ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik tárolásához és felhasználásához.